Кошница 0

Мъдростта на сърцето

Няма наличност
ISBN
9789549696349
Много хора, които се стремят да променят живота си, търсят помощ в книги и помагала, най-общо обединени под графата „Приложна психология". Едно такова току-що излязло предложение на нашия пазар е Мъдростта на сърцето.
Много хора, които се стремят да променят живота си, търсят помощ в книги и помагала, най-общо обединени под графата „Приложна психология". Едно такова току-що излязло предложение на нашия пазар е Мъдростта на сърцето. За себе си той твърди, че е човек с необикновена чувствителност. На двайсетгодишна възраст получава мистично преживяване, което завинаги променя съдбата му. Пробужда се за реалност, която никога не е предполагал, че съществува – свят на красота, любов и истина. Оттогава вече 15 години учи хората как да лекуват своите физически и душевни болки и как да черпят сили от собствените си възможности. Мъдростта на сърцето на Ръсел Фейнголд дава отговори на въпроси като: как да направим живота си по-смислен и вълнуващ; как да взимаме правилни решения; какво да правим, когато сме объркани и разстроени; как да се справим с всекидневното напрежение. Преди години авторът се убеждава, че тези проблеми не могат да бъдат преодолени с помощта на разума, защото моделите на ума и нашите мисли са отзвук от минали преживявания. Истинските отговори, прозира той, идват от една по-дълбока част вътре в нас, от един извор на истина, който той нарича мъдростта на сърцето. Като използва своите познания за дихателните практики, медитацията и визуализацията, както и опита си на лечител и консултант по личностно развитие, Фейнголд създава система от 9 ключа. Това са 9 практики, които ни учат как да преминем отвъд постоянния брътвеж на мозъка и да се свържем с вътрешния си свят. Достигнем ли го, съмненията и пречките изчезват, потиснатите емоции се освобождават, раните заздравяват и пред нас се открива пътят, който ни е отредено да следваме. Целта на Мъдростта на сърцето е да помогне на читателите не само да открият кои са, но и да подобрят всекидневния си живот, като неутрализират стреса и се радват на по-хармонични отношения с хората около тях.

Повече информация
Автор Ръсел Фейнголд
Страници 160
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 15.07.2011 г.
Издателство AMG
ID на книга 64006
ISBN 9789549696349
Категории Популярна и приложна психология
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мъдростта на сърцето
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.