Кошница 0

Мъдростта на душите. Истински истории за пътешествия в живота между преражданията

На склад
ISBN
9789542620570
17,95 лв.
„Мъдростта на душите“ представя колекция от мъдри съвети и прозрения, които клиентите на терапевтите от института „Майкъл Нютън“ споделят, за да помогнат на други хора, изправени пред подобни житейски предизвикателства.

​Д-р Майкъл Нютън е създател на регресивната хипнотерапия, изследовател на духовното и основател на института „Майкъл Нютън“, където работи до смъртта си през 2016 г. За написването на тази книга в негова памет 26 терапевти от института и 62 техни клиенти дават своя принос. Изложената тук методика е разработена от д-р Нютън в хода на хиляди сеанси, осъществени в двайсет и пет годишната му практика.

„Мъдростта на душите“ представя колекция от мъдри съвети и прозрения, които клиентите на терапевтите от института споделят, за да помогнат на други хора, изправени пред подобни житейски предизвикателства. Въпреки че напътствията, дадени по време на сеанс на духовна регресия, са лични, обикновено те се отнасят за ситуации, в които всички ние се озоваваме в определен етап от земния си път. Независимо дали става въпрос за здравословни или междуличностни проблеми, зависимости или тежки загуби, всеки от нас се сблъсква с трудности, които му предоставят възможност за духовно израстване. Такова разбиране за болестите и проблемите променя изцяло светогледа и ценностната система, като ускорява духовния растеж и прави живота ни на земята по-пълноценен и по-щастлив.


Повече информация
Автор Институт Майкъл Нютън
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 23.04.2021 г.
Издателство Хермес
ID на книга 612401
ISBN 9789542620570
Категории Духовни учения
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мъдростта на душите. Истински истории за пътешествия в живота между преражданията
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.