Кошница 0

Лунен календар на красотата 2012

Няма наличност
ISBN
9789549873702
"Вашият полезен съветник как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2012 г. излиза в четвъртото си поредно издание.
"Вашият полезен съветник как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2012 г. излиза в четвъртото си поредно издание. Надявам се календарът на красотата да продължи да бъде ваш полезен съветник и приятел, на който може да се доверите през цялата година, за да изпълни вашето желание винаги да сте в отлична форма. Лесните правила на лунния календар ви помагат да бъдете чаровни, красиви, с отлично самочувствие и, разбира се, здравословните проблеми да бягат от вас. Вашият външен вид ще прави впечатление, което задължително води до успех. За всеки ден от годината съм посочила забранените и позволените процедури, без значение дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила съм и дните подходящи за зачеване и периодите, през които диетата ще има най-голям ефект. Луната не ни принуждава да се вслушваме в нейния глас, но на всички, които са го чули, тя дарява и здраве, и красота." Светлана Тилкова - Алена

Повече информация
Автор Светлана Тилкова - Алена
Страници 199
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 26.10.2011 г.
Издателство Арос
ID на книга 64504
ISBN 9789549873702
Категории Астрология и хороскопи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лунен календар на красотата 2012
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.