Кошница

Любовта лекува

На склад
ISBN
9789542962946
Special Price 14,40 лв. Regular Price 16,00 лв.
Книгата е част от поредицата Приказки от XII дом от Хули Леонис.
Повече информация
Автор Хули Леонис
Страници 152
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 9.02.2023 г.
Издателство Апостроф
ID на книга 616331
ISBN 9789542962946
Категории Духовни учения

Добре дошли в света на Любовта! Любовта постоянно се изобразява като уникално състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Любовта е състояние, което се крие в самите нас, но ние трябва да му отделим време и сили, да положим усилия да го развием, за да се преизпълним с Любов, защото тя винаги започва от самите нас, ние само я споделяме с другите хора.

Тази приказна история ще ви покаже как да се свържете с Любовта, как да я усетите, да се заредите с нея и да започнете да я споделяте с останалите. Героят в книгата ни повежда на поредното пътуване в търсене на себе си, по време на което среща жената в бяло, русалката, лодкаря, висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да се свържем с Любовта.

Трябва да разберете чистото намерение, после нечистото, да се запознаете с правилата на Любовта, да съзнаете силата на прошката, да сложите край на драмата, да си позволите да разцъфнете и чак тогава можете да се свържете с Любовта. Защото Любовта лекува...

Към книгата има издадени и оракулски карти, които се предлагат отделно. Те ще ви бъдат верен помощник и съветник за това в какъв момент по отношение на Любовта се намирате.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любовта лекува
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.