Кошница 0

Любов от първия скандал

На склад
ISBN
9786192740177
24,00 лв.

От авторката на „Любов от втори поглед“! Нова свежа, забавна и гореща история за братята Кейн, вдъхновена от кинокласиката „Когато Хари срещна Сали“!

Джей Пи Кейн е лицето на семейната компания и личен кошмар на Кейси. Но когато работата ги принуждава да прекарат една цяла седмица непрекъснато заедно, скандалът между двамата започва все повече да прилича на… любов.

"Дали с Джей Пи Кейн сме приятели?
Ха! Не ме разсмивайте!
Той е дразнещо шумен, противно красив и побъркващо умел в това да ме изкарва извън кожата ми… още от първия скандал помежду ни.
Можете да си представите колко съм щастлива от факта, че точно той е човекът, с когото се налага да летя до Сан Франциско по работа. Още повече че командировката не е еднодневна, о, не – заточени сме там за цяла седмица. И делим един пентхаус. Двайсет и четири часа в денонощието дишам един въздух със средния брат Кейн.
И този въздух буквално пулсира от напрежение. Джей Пи очевидно не е чувал за домашно облекло и се разхожда гол до кръста; стене достатъчно силно, че хората да го сбъркат с Мег Раян от прословутата сцена в ресторанта; и внезапно решава, че ще смени тактиката на тотално отбягване и ще се опита да се държи добре с мен.
Съвсем наясно съм, че гледам в дулото на зареден пистолет. Очевидният му сексапил ме преследва в сънищата, а изкусителният му чар обсебва мислите ми във всяка будна минута. Побърква ме!
Но познайте кой притежава железен самоконтрол?! Отношенията ми с Джей Пи Кейн остават единствено в работната сфера. Когато нещо започне със скандал, очевидно ще продължи с още от същото. Греша ли някъде?"


Повече информация
Автор Меган Куин
Страници 488
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 21.03.2024 г.
Издателство СофтПрес
Преводач Анета Пантелеева
ID на книга 618954
ISBN 9786192740177
Категории Любовни романи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любов от първия скандал
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.