Кошница 0

Любов и неврони

На склад
ISBN
9789542728580
16,90 лв.
От автора на „Хипотеза за любов“. Животът на Бий Кьонигсвасер се крепи на едно просто правило: Какво би направила Мария Кюри? Но когато идва моментът да действа и да рискува сърцето си, единственият въпрос, който има значение, е: Какво би направила Бий Кьонигсвасер?

От автора на „Хипотеза за любов“

Животът на Бий Кьонигсвасер се крепи на едно просто правило: Какво би направила Мария Кюри? Ако от НАСА ѝ предложат позиция като ръководител на невроинженерен проект – истинска сбъдната мечта, – Мария би се съгласила на мига. На. Мига. Но майката на съвременната физика не е била принудена да работи в сътрудничество с Ливай „Отвуордкото“ Уорд.

Ливай е висок, мрачен и има пронизващи очи, досещате се – привлекателен е. Но също така много ясно е дал да се разбере още в университета, че към Бий изпитва единствено чиста неприязън.

Оборудването ѝ обаче се бави, а екипът я пренебрегва и Бий може да се закълне, че Ливай като че ли омеква в отношението си към нея – подкрепя идеите ѝ и я поглъща със същите онези пронизващи очи. А всичко това просто възпламенява невроните ѝ.

Но когато идва моментът да действа и да рискува сърцето си, единственият въпрос, който има значение, е: Какво би направила Бий Кьонигсвасер?


Повече информация
Автор Али Хейзълууд
Страници 384
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 24.08.2022 г.
Издателство Егмонт
ID на книга 615208
ISBN 9789542728580
Категории Любовни романи
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри 2022
Подарък за Cвети Валентин
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любов и неврони
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.