Кошница 0

Лидери за ново начало

На склад
ISBN
9786190107569
20,00 лв.
„Лидери за ново начало“ не е само проект, който насочва към ярките примери извън нас, а напомняне за способността и отговорността ни да дадем своя принос в света чрез нашите малки стъпки, направени с огромна любов.

Нашите пътища се пресякоха в началото на 2020 г. и оттогава вложихме много енергия, време и опит да си представим и очертаем профила на лидерите, които според нас са липсващото парченце от пъзела, който създава един по-добър утрешен свят.  Днес.

„Лидери за ново начало“ е прекрасна подсказка, че силните и ярки примери са навсякъде около нас, че имаме множество извори, от които да черпим вдъхновение и градивни идеи.  А също - и че самите ние имаме силата да се пробудим и активно да живеем в съгласие с ценностите, на които се възхищаваме и които имат толкова реално значение в живота ни.

„Лидери за ново начало“ не е само проект, който насочва към ярките примери извън нас, а напомняне за способността и отговорността ни да дадем своя принос в света чрез нашите малки стъпки, направени с огромна любов


Повече информация
Автор Марина Стефанова, Жюстин Томс, Джейн Муита, Естер Гомбаш
Страници 224
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 23.12.2020 г.
Издателство Изток-Запад
ID на книга 611743
ISBN 9786190107569
Категории Маркетинг и мениджмънт
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лидери за ново начало
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.