Кошница 0

Лицата на феноменалното. Български ясновидци и л

На склад
ISBN
9789543981724
Special Price 13,49 лв. Regular Price 14,99 лв.
Книгата е първа по рода си типология от пъстрата българска феноменалност. Откроява характерните нейни лица - скромни и тихи, настойчиво пробивни, лица на отчаяни маргинали, на учени и изследователи, на бизнесмени и съчинители, на уникални и изключителни феномени.
Тази книга дава един различен поглед за съвременните български ясновидци и лечители. Техният. Уникални, неповторими, непреброими. Разпръснати из цялата българска земя. Феномени и представящи се за такива. Каква е тяхната философия? Как изглежда светът, видян отвътре и отблизо от "очи", за които няма прегради? Каква е религията, в какво вярват? Имат ли своите аналози в историята, митологията, религията, културата на народа ни и кои са те? Как е възникнал животът на Земята и кой е неговият създател? Има ли паралелни светове и възможно ли е дистанционно управление за тяхното време и пространство? Какво представляват децата "индиго", НЛО, преражданията, кармата? Как се влиза в този вселенски компютър на всемирното знание, на който уподобяват известните от древността Акашови записи и какви тайни се крият в него? Какво представляват болестите и как тези хора могат да ни помогнат да се справим с повечето от тях? Могат ли да респектират престъпността, да разрешават лични проблеми за любов, щастие, развитие, бизнес... Книгата е първа по рода си типология от пъстрата българска феноменалност. Откроява характерните нейни лица - скромни и тихи, настойчиво пробивни, лица на отчаяни маргинали, на учени и изследователи, на бизнесмени и съчинители, на уникални и изключителни феномени.

Повече информация
Автор Лилия Старева
Страници 408
Корица мека
Език български
Година 2012
Дата на получаване 6.04.2012 г.
Издателство Труд
ID на книга 65449
ISBN 9789543981724
Категории Духовни учения
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лицата на феноменалното. Български ясновидци и л
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.