Кошница 0

Летящите ангели

На склад
ISBN
9786190301356
16,99 лв.
„Летящите ангели“ е завладяваща и вдъхновяваща история за група смели жени през Втората световна война от авторката на световни бестселъри Даниел Стийл.
Повече информация
Автор Даниел Стийл
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 5.05.2022 г.
Издателство Бард
ID на книга 614524
ISBN 9786190301356
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език

Смелост и вярност, кураж и приятелство под разкъсваното от войната небе на Англия!

Годината е 1941. Опустошителната атака над Пърл Харбър погубва живота на много хора. Приятелките Одри и Лизи са съкрушени от загубата на човек, когото силно обичат. Двете талантливи момичета тъкмо са завършили сестринското училище и чувстват, че призванието им е да помагат на хората. Затова след скръбта идва решимостта им да помогнат с каквото могат, като се запишат като медицински сестри във военновъздушните сили. Изпращат ги да служат в Англия в отряд, който лети на опасни мисии до фронта, за да евакуира тежко ранени войници.

Одри и Лизи правят огромни жертви, за да спасяват човешки живот редом с изключителна група от сестри: Алекс, която копнее да направи света по-добър; Луиз, умна и способна, сблъскала се с расовите предразсъдъци на родния си Юг; Прю, със златно сърце, всеотдайна и родена да води и Ема, чиято смелост и самоувереност я карат да рискува всичко заради пациентите си. Независимо че знаят, че няма да получат по-висок ранг, а усилията им ще бъдат ниско платени, „Летящите ангели“ дават всичко от себе си в борбата за свобода. Служат смело и неуморно като войниците на фронта и са обвързани завинаги от лоялността си една към друга.

Завладяваща и вдъхновяваща история за група смели жени през Втората световна война от авторката на световни бестселъри  Даниел Стийл !

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Летящите ангели
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.