Кошница 0

Лазурният бряг

На склад
ISBN
9789542620792
15,95 лв.
Една бляскава и забавна история за аристократи, шпиони и неочаквания им сблъсък с любовта –„Лазурният бряг“ на Мамен Санчес.

Една бляскава и забавна история за аристократи, шпиони и неочаквания им сблъсък с любовта

1956 г., Брюксел.

Пиер Пиерло си спомня за славните години в борбата на Съпротивата. А днес стои на пост под едно хилаво дръвче пред кабинета на премиера на Белгия. Сега неговото задължение е да пази първия министър от опасности в мирно време.

Но на хоризонта се задава буря. И в сърцето на Пиерло избуява надежда, че пак ще настъпят вълнуващи дни. Защото монархията е разтърсена от небивал скандал. Говори се, че крал Бодуен и мащехата му имат връзка и се канят да заминат заедно на почивка в Ница.

Пиерло е изпратен да шпионира кралската двойка. Но изкушенията на Лазурния бряг са по-силни и от врага по време на война. А когато пътя му пресича една изискана аристократка, Пиер ще забрави и мисия, и родина, че и собственото си име. Защото Гудула е колкото красива, толкова и предизвикателна. И има своя мисия на Лазурния бряг.


Повече информация
Автор Мамен Санчес
Страници 272
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 29.06.2021 г.
Издателство Хермес
ID на книга 612786
ISBN 9789542620792
Категории Любовни романи
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лазурният бряг
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.