Кошница

Лъки

На склад
ISBN
9789542841555
15,90 лв.
Каква е цената на свободата? Лъки има 400 милиона причини да разбере…
Повече информация
Автор Мариса Стейпли
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 31.01.2023 г.
Издателство Сиела
ID на книга 616269
ISBN 9789542841555
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

Лъки Армстронг е момиче с тъмно минало и още по-бурно настояще. Усвоила изкуството на измамата, кражбата и преструвката от баща си, Лъки израства във въртележка от самоличности и лъжи. Нищо чудно, че сега мъжът до нея е поредният мошеник.

Двамата тъкмо са извършили дълго подготвян удар, измамата на живота им, обир, който ще ги осигури за цял живот… Лъки e готова да промени идентичността си за последен път, за да заживее в охолство… но не ѝ е било писано. За пръв път тя се оказва напълно сама – без някой чаровен лъжец до нея да направлява действията и съдбата ѝ.

Съдба, която има чувство за хумор. Лотарийният билет, който Лъки купува като случайна приумица, печели джакпота. Почти 400 милиона долара я очакват – само дето, ако се опита да ги вземе, я очакват години в затвора.

Сега Лъки е изправена пред най-виртуозното предизвикателство в живота си – как хем да осребри своя златен билет, хем да се изплъзне на властите и да се справи с демоните от миналото.

Демони, които ще изпълзят и отново ще протегнат грабливите си нокти към сърцето ѝ…

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лъки
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.