Кошница 0

Крокотак: Фина моторика. Животни от хартия: 5-8 години

Няма наличност
ISBN
9789549278248
Special Price Regular Price
Заниманията в Работна тетрадка "Крокотак" са предназначени за развитие на фината моторика при децата в предучилищна възраст. Писането е свързано с фината моторика на човека и затова още в предучилищна възраст, а и по-рано децата започват да се тренират с най-различни упражнения за нейното развитие.
•Лесни за откъсване перфорирани страници

•Без лепене

Какво ще откриете в тези книга?•12 лесни за изрязване цветни модела на животни •12 черно-бели модела за оцветяване

След прегъване те се превръщат в забавни животни за игра. Не се налага да използвате лепило, а само да следвате инструкциите показани на всяка страница.

Заниманията в Работна тетрадка "Крокотак" са предназначени за развитие на фината моторика при децата в предучилищна възраст. Писането е свързано с фината моторика на човека и затова още в предучилищна възраст, а и по-рано децата започват да се тренират с най-различни упражнения за нейното развитие. За да се научи по-лесно детето да пише, е добре да има изградени навици за това. Ние възрастните вече сме забравили, но за детската ръчичка не е толкова лесно да държи дълго време химикал (четка или молив), да чертае прави, начупени или заоблени линии, да спазва очертания. Едва когато се научи да си контролира пръстите, детето с лекота ще се справя и с изписването на по-сложните букви и числа. Ще може по-дълго време да се концентрира, без да се преуморява.Нивото на развитие на фината моторика е един от показателите за интелектуалната готовност на детето за училище.

Повече информация
Страници 48
Корица мека
Език български
Година 2012
Дата на получаване 10.03.2015 г.
Издателство Крокотак ЕООД
ID на книга 600217
ISBN 9789549278248
Категории Занимателни книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Крокотак: Фина моторика. Животни от хартия: 5-8 години
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.