Кошница

Криминалистическа техника и криминалистически изследвания

На склад
ISBN
9786197624328
29,90 лв.
Повече информация
Автор Пламен Митев
Страници 480
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 14.03.2023 г.
Издателство Атеа books
ID на книга 616519
ISBN 9786197624328
Категории Право

В предлаганото пособие детайлно са разгледани и разработени в теоретичен и практически аспект основните въпроси, свързани със съвременните технико-криминалистически научни методи и средства, използвани в процеса на разкриване и документиране на престъпленията. Засегнати са съществени проблеми и тенденции в развитието и методологията на криминалистическата техника. Обобщена е съвременната експертна практика при изготвянето на различните видове криминалистически експертизи.

Авторът д-р Пламен Митев работи в системата на МВР от 2003 година до сега. Притежава богат практически опит като експерт-криминалист, има и редица специализации в областта на съдебните експертизи. Научните му интереси са насочени към криминалистическата техника и методология при изследването на различните видове следи и веществени доказателства. Той е хоноруван преподавател по криминалистика във Варненски свободен университет Черноризец Храбър.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Криминалистическа техника и криминалистически изследвания
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.