Кошница 0

Красотата да живееш два пъти

На склад
ISBN
9789547833678
28,00 лв.
Шарън Стоун, една от най-известните актриси в света, претърпява тежък инсулт, който се отразява пагубно не само на здравето ѝ, а и на нейната кариера, семейство, състояние и световна слава. Тук тя описва усилията да изгради отново живота си и разказва за бавния път към пълно възстановяване и здраве.
Повече информация
Автор Шарън Стоун
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 9.11.2022 г.
Издателство Локус Пъблишинг
ID на книга 615713
ISBN 9789547833678
Категории Биографии
Книги на български език
Нови книги

В бизнес, който не приема провал, в свят, където твърде много гласове биват заглушавани, знаменитата Шарън Стоун намира силата да се завърне, смелостта да говори открито и волята да предизвика промяна в живота на мъже, жени и деца по целия свят.

Красотата да живееш два пъти на Шарън Стоун е книга за наранените и за онези, които оцеляват. Тя е възхвала на женската сила и издръжливост, равносметка и призив за активна житейска позиция. Тя е доказателство, че никога не е твърде късно човек да надигне глас и да заговори открито.

Актрисата е известна не само със своя талант и красота, но и с откритостта и отказа си да се съобразява с нормите на приличие. Именно тези ѝ качества превръщат автобиографията ѝ, Красотата да живееш два пъти, във въздействащо четиво. 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Красотата да живееш два пъти
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.