Кошница 0

Кралица на бурите

На склад
ISBN
9786190300410
17,99 лв.
Мрачни и могъщи сили отново застрашават света на Гарн в този втори роман от поредицата епическо фентъзи „Легенда за Огнегривия“ на майстора Реймънд Фийст. Тембрия отново е застрашена. И нищо никога вече няма да е същото.

Мрачни и могъщи сили отново застрашават света на Гарн в този втори роман от поредицата епическо фентъзи „Легенда за Огнегривия“ на майстора Реймънд Фийст.

Хатушали и младата му жена Хава са пристигнали в процъфтяващото търговско градче Хълма на Беран, за да възстановят и отново да отворят пострадалия от пожар хан „Трите звезди“. Подготвят се също така за всенародния празник на Средилетието, на който ще се оженят приятелите им Деклан и Гвен.

Но Хату и Хава не са обичайната любяща двойка, каквито изглеждат на пръв поглед. Те са професионални убийци от загадъчната островна страна Коалтачин, отечество на могъщите и смъртоносни Нокусара, страховитите Скрити воини. Докато играят ролята на ханджии, двамата очакват указания от своите учители и господари в Кралството на нощта.

Поредица ужасни събития разтърсва мирния живот на Хълма на Беран, донася смърт и опустошение, и развихря чудовищни сили. За пореден път великите владения на Тембрия за застрашени... И нищо никога вече няма да е същото.


Повече информация
Автор Реймънд Фийст
Страници 416
Език български
Година 2021
Дата на получаване 8.02.2021 г.
Издателство Бард
ID на книга 611926
ISBN 9786190300410
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кралица на бурите
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.