Кошница 0

Кръвна връзка

На склад
ISBN
9789541702703
15,00 лв.
Осемнайсетгодишната дъщеря на Кристи Пикъринг се среща с Джери Бетълхем, мъж, чиито години са два пъти колкото нейните. Кристи усеща нещо нередно у него, смята го за тъмна и гореща фигура, затова наема частен детектив, който да разследва миналото му. Но детективът не отговаря на телефонните й обаждания. Дали Джак ще разбере защп?
Осемнайсетгодишната дъщеря на Кристи Пикъринг се среща с Джери Бетълхем, мъж, чиито години са два пъти колкото нейните. Кристи усеща нещо нередно у него, смята го за тъмна и гореща фигура, затова наема частен детектив, който да разследва миналото му. Но детективът не отговаря на телефонните й обаждания. Дали Джак ще разбере защп? Джак се гмурва в миналото на Джери Бетълхем и научава, че той не е човекът, за който се представя. Кой - и какво - е всъщност Джери Бетълхем? Неговата истинска същност ще има опустошителен ефект върху живота и бъдещето на Джак. И с увеличаването на броя на труповете, Джак открива друго парче от мозайката, което засяга неговата собствена самоличност и обяснява защо той е въвлечен в битката на подземния свят.

Повече информация
Автор Ф. Пол Уилсън
Страници 470
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 19.07.2011 г.
Издателство Калпазанов
ID на книга 64026
ISBN 9789541702703
Категории Трилъри и криминални романи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кръвна връзка
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.