Кошница

Компютърна Грамотност for Dummies

Няма наличност
ISBN
9789546561756
Special Price Regular Price
Тук се намира всичко, което се искали да знаете за компютрите (но ви е било срам да попитате) - от кое къде се включва до настройките на вашия монитор до записа на DVD, инсталирането на защитна стена, работа онлайн и водене на дигитален живот. Всичко това е на разбираем език, а и може да откриете, че е забавно!
Повече информация
Автор Дан Гукин
Страници 448
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 30.09.2011 г.
Издателство АлексСофт
ID на книга 64287
ISBN 9789546561756
Категории Компютри и графичен дизайн

Мястото, където компютърните гурута говорят на разбираем език! Запознайте се с Vista, свържете периферията и защитете компютъра си - безболезнено! Никой не е по-добър в запознаването с персоналните компютри от Дан Гукин! Тук се намира всичко, което се искали да знаете за компютрите (но ви е било срам да попитате) - от кое къде се включва до настройките на вашия монитор до записа на DVD, инсталирането на защитна стена, работа онлайн и водене на дигитален живот. Всичко това е на разбираем език, а и може да откриете, че е забавно! Открийте как да: настроите и конфигурирате вашия компютър съхранявате вашата работа на карти памет записвате телевизионни предавания и да сваляте цифрови фотографии се свържете към безжична мрежа работите с интернет безопасно Дан Гукин написа първата книга от поредицата For Dummies през 1991 година. Многобройните му бестселъри включват всички издания на Компютърна грамотност for Dummies, Word for Dummies и Laptops for Dummies.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Компютърна Грамотност for Dummies
Вашият рейтинг
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.