Кошница 0

Компютърна Грамотност for Dummies

Няма наличност
ISBN
9789546561756
Тук се намира всичко, което се искали да знаете за компютрите (но ви е било срам да попитате) - от кое къде се включва до настройките на вашия монитор до записа на DVD, инсталирането на защитна стена, работа онлайн и водене на дигитален живот. Всичко това е на разбираем език, а и може да откриете, че е забавно!
Мястото, където компютърните гурута говорят на разбираем език! Запознайте се с Vista, свържете периферията и защитете компютъра си - безболезнено! Никой не е по-добър в запознаването с персоналните компютри от Дан Гукин! Тук се намира всичко, което се искали да знаете за компютрите (но ви е било срам да попитате) - от кое къде се включва до настройките на вашия монитор до записа на DVD, инсталирането на защитна стена, работа онлайн и водене на дигитален живот. Всичко това е на разбираем език, а и може да откриете, че е забавно! Открийте как да: настроите и конфигурирате вашия компютър съхранявате вашата работа на карти памет записвате телевизионни предавания и да сваляте цифрови фотографии се свържете към безжична мрежа работите с интернет безопасно Дан Гукин написа първата книга от поредицата For Dummies през 1991 година. Многобройните му бестселъри включват всички издания на Компютърна грамотност for Dummies, Word for Dummies и Laptops for Dummies.

Повече информация
Автор Дан Гукин
Страници 448
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 30.09.2011 г.
Издателство АлексСофт
ID на книга 64287
ISBN 9789546561756
Категории Компютри и графичен дизайн
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Компютърна Грамотност for Dummies
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.