Кошница 0

Компас на храненето

На склад
ISBN
9789542621119
Special Price 16,16 лв. Regular Price 17,95 лв.
В „Компас на храненето“ Бас Каст се заема да отсее научно доказаните факти от популярните митове за здравословното хранене и накрая формулира 12 практически правила.

12 най-важни правила за здравословното хранене


Кой е най-здравословният начин на хранене? Вредни ли са въглехидратите? Да избягваме ли мазнините? Как да отслабнем ефективно? Диетолози и фитнес инструктори дават противоречиви отговори на тези въпроси и е трудно да се ориентираме сред множеството конкуриращи се системи за отслабване и оздравителни програми.

Авторът на тази книга – Бас Каст, се заема да отсее научно доказаните факти от популярните митове за здравословното хранене. Когато на 40-годишна възраст германският научен журналист започва да получава сърдечни кризи, решава да се откаже от вредните хранителни навици. За да подбере най-подходящия режим, той внимателно анализира последните научни открития в областта на метаболитната биохимия, диетологията и геронтологията.

В хода на проучването Бас Каст открива множество факти, които оборват редица разпространени схващания или пък потвърждават някои отдавна известни истини. Той извежда най-важните заключения и представя кратко и достъпно научните факти зад тях, като накрая формулира 12 практически правила за здравословно хранене. Благодарение на тях ще разполагате с ценен компас, който да следвате по пътя към здравето.


Повече информация
Автор Бас Каст
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 27.08.2021 г.
Издателство Хермес
ID на книга 613077
ISBN 9789542621119
Категории Здраве и диети
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Компас на храненето
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.