Кошница 0

Колелото на времето, книга 13: Среднощни кули

Няма наличност
ISBN
9789546552181
Призраци от миналото дебнат Перин Айбара: Бели плащове, убиец на вълци, картини в ума му, а и отговорностите на водачеството не му дават мира. Невидим враг бавно затяга клуп около врата му. За да надделее, Перин трябва да потърси отговори в Света на сънищата и най-сетне да намери начин да овладее вълка в себе си. Иначе е изгубен завинаги.
Последната битка е започнала. Печатите на затвора на Тъмния се трошат. Самата Шарка се разплита, а безбройни пълчища на Сянката извират от Погибелта. Призраци от миналото дебнат Перин Айбара: Бели плащове, убиец на вълци, картини в ума му, а и отговорностите на водачеството не му дават мира. Невидим враг бавно затяга клуп около врата му. За да надделее, Перин трябва да потърси отговори в Света на сънищата и най-сетне да намери начин да овладее вълка в себе си. Иначе е изгубен завинаги. "Довье’анди се товя сагайн". Време е да хвърлим зара.

Повече информация
Автор Робърт Джордан, Брандън Сандърсън
Страници 798
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 10.06.2011 г.
Издателство Бард
ID на книга 63660
ISBN 9789546552181
Категории Фантастика и фентъзи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Колелото на времето, книга 13: Среднощни кули
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.