Кошница 0

Когато звездите угаснат

На склад
ISBN
9789547695238
18,00 лв.
Един роман от Пола Маклейн, автор на „Парижката съпруга“. Ана Харт е детектив, специализирана в издирване на изчезнали деца. След лична трагедия тя взема отпуск и решава да се върне в града от детството си, за да сложи мислите си в ред. Когато вижда постер, съобщаващ за изчезнало момиче, у нея нахълтват спомени за собствената ѝ младост и за неразкритото убийство на нейна близка позната.
Повече информация
Автор Пола Маклейн
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 15.09.2021 г.
Издателство Обсидиан
ID на книга 613150
ISBN 9789547695238
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги

Един роман от Пола Маклейн, автор на  „Парижката съпруга“ .

Ана Харт е детектив, специализирана в издирване на изчезнали деца. След лична трагедия тя взема отпуск и решава да се върне в града от детството си, за да сложи мислите си в ред. Когато вижда постер, съобщаващ за изчезнало момиче, у нея нахълтват спомени за собствената ѝ младост и за неразкритото убийство на нейна близка позната. Неспособна да се изолира и да се отдаде на нужната ѝ почивка, Ана се впуска в разследването като помощник на Уил, неин приятел от детинство и настоящ шериф. Повествованието върви на различни нива, настоящето се редува със спомени от мъчното минало на Ана, белязано от трагедия и загуба, както и с епизоди за Джени, станала жертва на отвличане и убийство в същото това живописно крайморско градче. В съвременен план тече разследване и на други две изчезнали момичета. И всичко това се прелива в поетична мистерия, прослава на могъществото на природата и силата, която тя влива у човека, открит за нея.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Когато звездите угаснат
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.