Кошница 0

Когато тялото казва не

На склад
ISBN
9789544749385
25,00 лв.
„Когато тялото казва НЕ“ насърчава познанието и изцелението и може да промени живота на всеки от нас със задълбочените си прозрения за начина, по който тялото ни казва не, когато умът не може или не желае да признае проблема.

Може ли човек буквално да умре от самота? Съществува ли понятие като „характер от раков тип“? Авторът търси отговорите на тези и други важни въпроси за връзката между ума и тялото, за нейното влияние върху стреса и заболяванията, както и за ролята на индивидуалния емоционален модел в редица често срещани заболявания, като се позовава на научната литература и собствения си десетилетен опит в практическата медицина.

Книгата:

  • разкрива ролята на връзката между ума и тялото върху здравословното състояние и заболявания като артрит, рак, диабет, сърдечни заболявания, синдром на раздразненото черво и множествена склероза;
  • стъпва на солидни научни изследвания и на собствения клиничен опит на автора;
  • посочва основните принципи на изцелението и предотвратяването на болестите, свързани със скрития стрес;
  • разказва десетки показателни примери и истории, включително на личности като Лу Гериг (АЛС), Бети Форд (рак на гърдата), Роналд Рейгън (болест на Алцхаймер), Гилда Раднър (рак на яйчниците) и Ланс Армстронг (рак на тестисите).

Преведен на 15 езика, световният бестселър „Когато тялото казва НЕ“ насърчава познанието и изцелението и може да промени живота на всеки от нас със задълбочените си прозрения за начина, по който тялото ни казва не, когато умът не може или не желае да признае проблема.


Повече информация
Автор Габор Мате
Страници 408
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 21.04.2022 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 614458
ISBN 9789544749385
Категории Медицина
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри
Бестселъри 2022
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Когато тялото казва не
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115
  • София / Книгомания / Офис

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.