Кошница 0

Кодът на тялото

На склад
ISBN
9789543897506
Special Price 26,99 лв. Regular Price 29,99 лв.

Тялото ни може да се самолекува и знае от какво се нуждае! Трябва само да го послушаме. Д-р Брадли Нелсън посвещава цялата си кариера в разработване на лесен, интуитивен метод, чрез който всеки може сам да отключи изцерителните способности на тялото си.

Чрез „Кодът на тялото“ бързо могат да бъдат открити дефицити и дисбаланси от всякакъв характер – както физически, така и емоционални. Следващата стъпка е тяхното отключване и връщане на баланса. Насоките, които д-р Нелсън дава, са дефинирани в шест категории:
Емоционално здраве - постигане на енергиен баланс чрез премахване на негативни или подтиснати емоции, травми и др.
Баланс на телесната система – постигане на физически баланс чрез идентифициране на проблеми в органи, жлези, мускули и др.
Наличие на токсини – идентифициране на тежки метали, свободни радикали, химикали и други токсини, които може да нарушават баланса на тялото.
Наличие на патогени - идентифициране на гъбични, бактериални, вирусни и други инфекции, които могат да опустошат тялото отвътре навън.
Нарушения в баланса – локализиране на размествания и отклонения, които имат негативно влияние.
Хранене и начин на живот – десетки рецепти, подходящи билки и хранителни вещества, упражнения и навици, с които да се подобри състоянието на тялото.

С конкретни и приложими стъпки, „Кодът на тялото“ е пътна карта към изцелението, базирана на задълбочени изследвания, доказани във времето древни практики и неограничената сила на подсъзнанието. С тези ясни примери, тестове и практика можете да разшифровате кода на тялото!

Д-р Брадли Нелсън, световно известен експерт по биоенергийна медицина, е прекарал десетилетия в създаването на метод, чрез който е помогнал на хиляди хора да се излекуват. Днес неговата революционна система се прилага успешно по цял свят.


Повече информация
Автор Д-р Брадли Нелсън
Страници 464
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 29.08.2023 г.
Издателство Ера
Преводач Мария Илиева
ID на книга 617673
ISBN 9789543897506
Категории Народна
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кодът на тялото
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / Офис
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.