Кошница 0

Книга на огледалата

На склад
ISBN
9789543894130
15,00 лв.
Влиятелният литературен агент Питър Катс е заинтригуван от недовършен ръкопис, озаглавен „Книга на огледалата“. Авторът – Ричард Флин описва спомените си за скандален случай от преди 25 години.

Влиятелният литературен агент Питър Катс е заинтригуван от недовършен ръкопис, озаглавен „Книга на огледалата“. Авторът – Ричард Флин описва спомените си за скандален случай от преди 25 години. Известен професор е убит в дома си, но убиецът така и не е заловен. Романът е толкова увлекателен, че Катс е твърдо решен да стигне до истината за събитията от онази нощ. Той е убеден, че пълният ръкопис ще разкрие извършителят, но след смъртта на автора не може да открие липсващите страници. Катс се обръща към известния разследващ журналист Джон Келър да му съдейства в разкриването на загадката.

Заинтригуван от историята, Келър се опитва да пресъздаде събитията от нощта на убийството и да издири всички свързани със случая. Един от тях е полицаят, водил разследването. След като получава тежка диагноза, Рой Фрийман е решен да възобнови разследването. Той се вкопчва в новите разкрития и също тръгва по следите на истината, за да разреши последния случай в живота си.

Но чуждите спомени са опасно оръжие, а точно тези може би е по-добре да останат заровени в миналото.

Продадена в 38 страни, „Книга на огледалата“ предизвика истински фурор в издателския бранш. Това е първа творба на румънския писател Е. О. Кировиц на английски език.


Повече информация
Автор Е. О. Кировиц
Страници 246
Корица мека
Език български
Година 2017
Дата на получаване 24.01.2017 г.
Издателство Ера
ID на книга 604298
ISBN 9789543894130
Категории Други
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Книга на огледалата
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.