Език
Валута
Кошница

Книга на копнежите

На склад
ISBN
9789547695061
Специална цена 16,15 лв. Редовна цена 19,00 лв.
Аз съм Ана. Бях съпруга на Исус бен Йосиф от Назарет. Нарекох го Моя възлюбен, а той на шега ме кръсти Малка гръмотевица.
Повече информация
Автор Сю Монк Кид
Страници 472
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 17.11.2020 г.
Издателство Обсидиан
ID на книга 611446
ISBN 9789547695061
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Бестселъри 2020
Нови книги
Промоции
Промоции

„Аз съм Ана. Бях съпруга на Исус бен Йосиф от Назарет. Нарекох го Моя възлюбен, а той на шега ме кръсти Малка гръмотевица. Твърдеше, че чувал грохот в мен, докато спя, подобен на далечен гръм, идещ отвъд долината Нахал Ципори или дори от по-далече, зад река Йордан. Не се съмнявам, че е чувал нещо. Откакто се помня, у мен живеят копнежи, надигат се като нощни птици да извиват глас по тъмно. Това, че съпругът ми е долепял сърцето си до моето на тънката ни постеля и се е вслушвал, е израз на добротата му, която най-много обичах у него. Чувал е как животът ми умолява да се роди.“

Изключителен роман, написан с безкрайно уважение и почит към човешкото и божественото в героите. Вечна история, която всички познаваме, но разказана по нов начин от жена, която извисява своя глас и хвърля светлина върху събития, променили света преди две хиляди години. Евангелието на Ана – една светла и красива книга, в която факти, мит и въображение се сплитат по блестящ начин, истинско литературно бижу.

„Блестящ роман… История, която всички познаваме, но разказана от нов ъгъл. Герои, които оживяват пред нас по изумителен начин. Браво!“
„Дейли Мейл“, Лондон

  • София / Книгомания / Офис
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.