Кошница

Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделни

На склад
ISBN
9786191500604
20,00 лв.
В „Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник“ нетърпеливият читател ще проследи съдбата на вече познатите му от първите две части двойки.
Повече информация
Автор Катрин Панкол
Страници 684
Корица мека
Език български
Година 2012
Дата на получаване 18.07.2012 г.
Издателство Колибри
ID на книга 65841
ISBN 9786191500604
Категории Други

В „Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник“ нетърпеливият читател ще проследи съдбата на вече познатите му от първите две части двойки: Жозефин – която постепенно се освобождава от своята нерешителност и се заема с написването на нов роман, и Филип – чиято съдба коренно ще се промени след срещата с една забележителна жена; Ортанс – все така амбициозна и безцеремонна, която ще тръгне по пътя на успеха и голямата любов, и Гари – който храни катеричките в Сентрал Парк, за да не са тъжни в понеделник, и получава неочаквано наследство; симпатичните млади влюбени Зое и Гаетан; жалкият Шавал и злата Анриет; забавните и супердобрички Жозиан и Марсел и техният супергениален двегодишен син Младши. Както и тайнственият Свенлив младеж и голямата му любов Кари Грант...

Всичко това описано с лекота, съпричасност, хумор и неподражаемото умение на Катрин Панкол да разказва истории.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделни
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.