Кошница 0

Кармични избори

На склад
ISBN
9789546264572
14,00 лв.
Вероятно искате да промените живота си, но все не успявате да го направите. Може би сте загърбили мечтите си преди толкова много време, че вече сте забравили какви са били те.

Вероятно искате да промените живота си, но все не успявате да го направите. Може би сте загърбили мечтите си преди толкова много време, че вече сте забравили какви са били те. Ако сте отворени към промяната и искате да се чувствате по-удовлетворени от живота си – независимо дали става въпрос за работата ви, за личните ви взаимоотношения или за начина, по който изразявате себе си – тази книга може да ви покаже как да го направите. Ще разберете как да излезете от безнадеждните ситуации, като се свържете с душата си и съставите план за постигане на желаното от вас. Специално подбраните въпроси ще ви помогнат да се заемете с решаването на най-наболелите проблеми. Упражненията, медитациите и трите стъпки на Формулата за освобождаване от кармични модели – изяснете, изчистете и сътворете – ще ви помогнат да преодолеете блокажите, така че да направите необходимото и да сътворите за себе си живота, който искате.

- Излекувайте старите си рани и премахнете ограниченията, които сами си налагате.
- Създайте си нови стратегии и цели за по-пълноценно бъдеще.
- Научете как да получите покрепа от близки, приятели и специалисти.
- Развийте интуицията си и се свържете с душевната си мъдрост.
- Предприемете действия, чрез които да промените живота си.

„Кармични избори“ ще ви покаже как да работите със Закона за кармата и Закона за привличането и ще ви научи как да постигате целите си така, че те да са от полза за всички. Така ще разширите хоризонта си и ще видите общата картина, защото когато вземате под внимание начина, по който решенията ви влияят на вашата общност, на околната среда и на света като цяло, вие правите по-добри избори.


Повече информация
Автор Джуна Уоутан
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2016
Дата на получаване 23.08.2023 г.
Издателство Аратрон
ID на книга 617639
ISBN 9789546264572
Категории Духовни учения
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кармични избори
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.