Кошница 0

Как да спрем да отлагаме

На склад
ISBN
9786199199114
25,90 лв.
Въз основа на най-новите изследвания, книгата „Как да спрем да отлагаме“ синтезира над сто научни труда, за да създаде програма, която се основава на начина, по който мозъкът ни действително работи.
  • Познавате ли чувството, когато не можете да започнете работа по някоя важна задача?
  • Отлагате ли нещата, дори когато искате да ги направите?
  • Опитвате ли се да се убедите да направите нещо, но не успявате да действате?

Това е отлагане. В книгата си Петър Лудвиг ще ви помогне да отговорите точно на този въпрос – Как да спрете да отлагате и да заживеете пълноценен живот? Въз основа на най-новите изследвания, книгата „Как да спрем да отлагаме“ синтезира над сто научни труда, за да създаде програма, която се основава на начина, по който мозъкът ни действително работи. Помагайки ни да разберем точно защо се случва отлагането и как мозъка ни реагира на мотивацията и самодисциплината, книгата предоставя на читателите знанието как да преодолеят вечното отлагане.

Авторът Петър Лудвиг показва, че превъзмогването на отлагането е нещо повече от мъдра стратегия за управление на времето – то е от съществено значение да развиете чувство за цел и да започнете да водите по-щастлив и пълноценен живот - всичко това подкрепено от осем ясни, достъпни инструмента, които можете лесно да приложите в ежедневната си рутина.


Повече информация
Автор Петър Лудвиг, Адела Шикер
Страници 266
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 21.02.2022 г.
Издателство Grant Cardone
ID на книга 614118
ISBN 9786199199114
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да спрем да отлагаме
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.