Кошница

Как да говорим с всеки във всяка ситуация

На склад
ISBN
9789547833067
18,00 лв.
Тази книга е за всички, които искат да узнаят как да подходят към всяка ситуация, с произволен брой или тип хора, и да се чувстват уверени, докато го правят.
Повече информация
Автор Ема Сарджънт, Тим Фиърън
Страници 224
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 29.07.2020 г.
Издателство Locus
Преводач Александра Павлова
ID на книга 610839
ISBN 9789547833067
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език

Повечето от нас изпитват несигурност в някои ситуации - независимо дали трябва да влязат в стая, пълна с непознати, да отидат на парти, да говорят пред аудитория, или просто да разговарят с някого на четири очи.

Тази книга е за всички, които искат да узнаят как да подходят към всяка ситуация, с произволен брой или тип хора, и да се чувстват уверени, докато го правят.

Това е практически наръчник, който бихте искали да вземете със себе си, преди да излезете!

На тези страници ще откриете: стратегии да се справяте със ситуациите и винаги да се чувствате спокойни и овладени; идеи за започване на разговор и полезни ъвети за неговото поддържане; как бързо и лесно да постигнете хармония с всеки срещнат; как да разпознаете бариерите към самоувереността си и техники за преодоляването им; как да се справите с притеснението, да овладеете нервите си и да излезете от онези ужасни неловки моменти, без да се смущавате.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да говорим с всеки във всяка ситуация
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.