Кошница 0

Как да бъдем креативни

На склад
ISBN
9789547833319
12,00 лв.
Един кратък и весел пътеводител Легендарният комик, актьор и сценарист на Монти Пайтън, „Фолти Тауърс” и редица други блестящи сериали и шоупрограми споделя мислите си за креативността: умение, което се учи и подлежи на усъвършенстване. За креативността са писали много хора. Те със сигурност са изключително умни, но далеч не толкова креативни. Иска ми се да мисля, че сега пиша за това умение от кухнята. – Джон Клийз

Един кратък и весел пътеводител

Легендарният комик, актьор и сценарист на Монти Пайтън, „Фолти Тауърс” и редица други блестящи сериали и шоупрограми споделя мислите си за креативността: умение, което се учи и подлежи на усъвършенстване.

За креативността са писали много хора. Те със сигурност са изключително умни, но далеч не толкова креативни. Иска ми се да мисля, че сега пиша за това умение от кухнята. – Джон Клийз
 
За повечето от нас креативността е мистичен и рядък дар, притежаван от малцина. Грешка. В този кратък, практичен и особено забавен пътеводител Джон Клийз показва и доказва, че креативността, творческото мислене и поведение са умения и вие също може да ги придобиете.
 
От дългогодишния си опит на творец Клийз извлича и споделя прозренията си за творчеството и ни дава съвети как да разбудим собствените си творчески способности. От какво се нуждаете, за да постигнете точната умствена нагласа? Кога разбирате, че идеята ви си струва? Как да постъпите, когато умът ви блокира?
Всички ние можем да сме по-креативни.

Джон Клийз ни показва пътя.

Един разностранен гений споделя безценни съвети... вълнуващо и откровено. Оптимистичен пътеводител към творческия процес. – Kirkus Reviews

Страхотно забавни и практически насоки... които ще ви вдъхновят независимо дали искате да пишете роман, или да нарисувате шедьовър. – ОК!

Винаги, когато намерите начин да правите нещата по-добре, отколкото са правени преди това, вие вече сте творец.
Джон Клийз


Повече информация
Автор Джон Клийз
Страници 114
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 16.03.2021 г.
Издателство Locus
ID на книга 612175
ISBN 9789547833319
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да бъдем креативни
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.