Кошница 0

Къщата на глада

На склад
ISBN
9789542847359
18,00 лв.

„Кървим за онези, които обичаме най-много.“
Кръвта е власт в този мрачен и завладяващ готически роман за погубващата сила на любовта.

Марион Шоу расте сред недоимък и лишения в безнадеждния град Прейн. Мечтата ѝ да промени живота си минава през обвитата в мистерия длъжност на кръвна девица, символ на разкош и поквара. Всеки знае, че там, на север, отвъд зоната на бурите, която само нощният влак може да прекоси, богати благородници живеят в лукс и пият хищнически кръвта на тези, които им служат, за да церят различните си болести.

И точно там, сред изолирани и мрачни благороднически имения с причудливи имена, Марион я очаква друг живот. В прочутата Къща на глада тя трябва да служи на загадъчната графиня Лизавет, която управлява своя хедонистичен двор с твърда ръка. Обичана и мразена, тя крие грижливо своите тайни, а от благосклонността ѝ зависи участта на нейните кръвни девици. 

Марион скоро разбира, че има и нещо по-страшно от това да даваш кръвта си. И в смъртоносния капан на Къщата на глада тя трябва да научи истината, за да оцелее.


Повече информация
Автор Алексис Хендерсън
Страници 336
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 18.06.2024 г.
Издателство Сиела
Преводач Надя Златкова
ID на книга 619529
ISBN 9789542847359
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Къщата на глада
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.