Кошница 0

Към никъде. Луксозно издание

На склад
ISBN
9786191932450
35,00 лв.
„Към Никъде“ от бестселъровия автор Брандън Сандерсън трета книга от епичната серия „Към небето“ – за момиче, което пътува отвъд звездите, за да спаси от унищожение света, който обича.

Авторът на бестселъри в класацията на „Ню Йорк Таймс“ ви предлага трета книга от епичната серия за момиче, което пътува отвъд звездите, за да спаси от унищожение света, който обича.

Животът на Спенса като пилот от Защитните сили на Дръзки е наистина необичаен. Тя се доказва като един от най-добрите пилоти на изтребители от планетата-анклав Метален рой и спасява хората си от унищожение от креляните – странна раса извънземни, които ги държат потиснати десетилетия наред. Освен това тя отпътува на светлинни години от дома като шпионин под прикритие, за да се инфилтрира във Върховенството, където научава за галактики отвъд своята малка, изолирана планета.

Сега, Върховенството – властващите в галактическото обединение извънземни решили да подчинят всички човешки същества – са започнали война, при която ще пламне цялата галактика. Спенса е видяла оръжията, които планират да използват, за да постигнат целта си: гробокопачите. Древна, тайнствена сила от извънземни, които могат да заличават с един замах цели планетни системи. Спенса знае, че колкото и пилоти да има ЗСД, няма как да победят този хищник.

Само че Спенса притежава сайтонични сили. Тя се е изправила срещу един от гробокопачите и е доловила нещо много познато у него. Може би, ако успее да разбере какви точно сили притежава, ще се окаже, че не е просто поредният пилот в настъпващата война. Може би ще успее да спаси галактиката.

Единственият начин, по който може да открие каква е наистина, е да изостави всичко познато и да се прехвърли в Никъде – място, от което малцина са се завърнали.

Да имаш кураж, означава да се изправиш срещу страха си. А мисията, която я очаква, е ужасяваща.


Повече информация
Автор Брандън Сандерсън
Страници 392
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 24.11.2021 г.
Издателство Artline
ID на книга 613569
ISBN 9786191932450
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Към никъде. Луксозно издание
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Greenwich Book Center, бул. Витоша 37

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.