Валута
Кошница

Излекувай раждането си, излекувай живота си

Няма наличност
ISBN
9781990090622
“Излекувай живота си, излекувай раждането си” разсейва мита, че бебетата не са осъзнати същества. Тази забележителна книга разкрива как много от нашите убеждения се създават в утробата или при раждането: убеждения, които управляват живота ни по-късно.
Повече информация
Автор Шарън Кинг
Страници 280
Корица мека
Език български
Година 2019
Дата на получаване 24.02.2020 г.
Издателство Едикта
ID на книга 610217
ISBN 9781990090622
Категории Красота и имидж

“Излекувай живота си, излекувай раждането си” разсейва мита, че бебетата не са осъзнати същества. Тази забележителна книга разкрива как много от нашите убеждения се създават в утробата или при раждането: убеждения, които управляват живота ни по-късно.

“Излекувай живота си, излекувай раждането си” предлага практически решения за трансформиране на периода на бременноста и раждането. 

Книгата е за:   

- всеки, който е преживял травматично раждане;

- всеки родител, който е бил под стрес по време на бременността и раждането;

- за бъдещите майките, които искат да са сигурни, че няма да пренесат своите собствени родилни травми наследващото поколение;

- за терапевти от всички области, които искат да помагат на хората да достигнат до подсъзнателните спомени за процеса на раждането им и да ги трансформират

Независимо дали сте преживели травматично раждане, когато сте дошли на този свят, дали вече сте раждали и е било тежко или очаквате да родите и искате да се уверите, че ще мине възможно най-гладко, това, което ще намерите на тези страници, ще ви помогне да изчистите всички подсъзнателни блокажи, които носите, за да имате свободно и лесно раждане и да пренаредите както вашето минало, така и бъдещо раждане. 

Въпреки начина, по който идваме на този свят, или дори именно заради него, ние се превръщаме в магическите хора, които сме. Всеки един от нас има своя история на раждането, живота и смъртта.Сега е времето да разкажем и да променим тези истории.   

***

Това е важна книга и отличен метод, който помага на хората да достигнат и да излекуват обикновено неосъзнатите и най-ранни причини за много от дълготрайните си емоционални и физически проблеми.

- Филис Клаус, съавтор на „Свързването”, „Книга за дулата”, „Вашето невероятно новородено” и „Когато преживелите насилие родят”

Брус Липтън, професор от Станфорд и клетъчен биолог, доказа как нашите убеждения, както и средата, в която сме отгледани, влияе на нашата биология. Виждал съм забележителни резултати от работата с Пренареждане на Матрицата на раждането

- Карл Досън, създател на метода „Пренареждане на Матрицата“

Не съм сигурна дали Шарън е написала книга или е започнала революция в холистичното раждане!

- Беки Уолш, автор на „Вие знаете“

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Излекувай раждането си, излекувай живота си
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.