Валута
Кошница

Изгубени в мола

Няма наличност
ISBN
9786191501960
Не зная дали книгата ще бъде украсена със снимка на автора /макар че дори да има такава, тя едва ли ще бъде в цял ръст/. Така или иначе, трябва да се знае, че той е надарен от Създателя с внушителни габарити и всеки път, когато се готви да си тръгне от къщи по тъмно през гората, изказва съжаление, че сега ще има да плаши влюбените двойки.
Повече информация
Автор Чавдар Шинов
Страници 240
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2013
Дата на получаване 4.09.2013 г.
Издателство Колибри
ID на книга 67527
ISBN 9786191501960
Категории Други

Не зная дали книгата ще бъде украсена със снимка на автора /макар че дори да има такава, тя едва ли ще бъде в цял ръст/. Така или иначе, трябва да се знае, че той е надарен от Създателя с внушителни габарити и всеки път, когато се готви да си тръгне от къщи по тъмно през гората, изказва съжаление, че сега ще има да плаши влюбените двойки. А защо казвам това?... Ами защото ми е чудно, че човек с такива размери може да крие толкова нежност и съчувствие към хората, за които пише. Очевидно ги обича всички вкупом и поотделно. А това е факт и той е, който въздейства на диоптрите ми. Така се получава, защото разказите на Чавдар Шинов на големия въпрос защо са написани отговарят: "Защо ли? Ами защото е тъжно, че хората живеят по този тъжен начин. И защото би било добре, ако бяха малко по-щастливи, не мислите ли?" И може би не съзнават, че са страница от една "добра в двата смисъла", талантлива, умна, майсторски написана, изпълнена със скрита човечност и състрадание книга. Книга, която, прочетена от възприемчиво към изкуството сърце, ще остави в него искрящо кристалче човеколюбие. /Валери Петров/
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изгубени в мола
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.