Валута
Кошница

Изцеление от предишните живот

Няма наличност
ISBN
9789542613534
11,95 лв.
Със своя непринуден и увлекателен стил на писане, който читателите ѝ започнаха да възприемат като нейна запазена марка, Силвия Браун разказва невероятни и вдъхновяващи истории на реални хора, които чрез осмисляне на уроците от миналите си съществувания са преобразили настоящия си живот.
Повече информация
Автор Силвия Браун; Линдзи Харисън
Страници 238
Корица мека
Език български
Година 2014
Дата на получаване 22.08.2014 г.
Издателство Хермес
ID на книга 69036
ISBN 9789542613534
Категории Парапсихология и феномени

С милиони продадени екземпляри Силвия Браун се утвърди като водещ експерт в областта на паранормалните явления. Сега тя предлага на читателите безпрецедентната възможност да проследят начина, по който много от нашите здравословни и емоционални проблеми водят своето начало от нерешени проблеми в миналите ни животи: от необясними от медицинска гледна точка болести до странни фобии, от ирационални безпокойства и страхове до избора на приятели и партньори. Със своя непринуден и увлекателен стил на писане, който читателите ѝ започнаха да възприемат като нейна запазена марка, Силвия Браун разказва невероятни и вдъхновяващи истории на реални хора, които чрез осмисляне на уроците от миналите си съществувания са преобразили настоящия си живот.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изцеление от предишните живот
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.