Кошница 0

iСтив: Словото на човека, прозрял в бъдещето

На склад
ISBN
9789547831568
10,00 лв.
Подбрани от повече от три десетилетния живот на Стив Джобс в светлината на прожекторите, тази книга споделя неговите уникални и провокиращи мисълта възгледи за живота: над 200 блестящи цитати, безценни за всеки, които търси новаторски решения и вдъхновение.
Стив Джобс остави неизлечима следа. Той никога не е пропускал да говори това, което мисли, за удоволствие на своите адвокати и за ужас на своите хулители, в прес изявленията, по време на публичните представяния на нови продукти на Apple и в интервюта. Този гениален човек ни е дал някои от най-запомнящите се цитати за естеството на бизнеса. Наред с всички останали почести, той е избран за „Главен изпълнителен директор на десетилетието” от списание Fortune, за „най-добре представящият се в света главен изпълнителен директор” от Harvard Business Review и за „Личност на десетилетието” от Wall Street Journal. Джобс е великият визионер на нашето време. Подбрани от повече от три десетилетния живот на Стив Джобс в светлината на прожекторите, тази книга споделя неговите уникални и провокиращи мисълта възгледи за живота: над 200 блестящи цитати, безценни за всеки, които търси новаторски решения и вдъхновение. Резюме на Джобс Цел: Търся добра основа с възможности за надграждане. Искам да събарям стени, да строя мостове и да предизвиквам пожари. Разполагам със страхотен опит, с огромна енергия, с част от онова нещо, наречено прозорливост, и не се страхувам да започна отначало. Умения: Онова нещо, наречено прозорливост, ораторски умения, мотивиране на екипи и оказване на съдействие при създаването на наистина изумителни продукти. Визията "Ние поемаме рискове с нашата визия и предпочитам да е така, отколкото да правим продукти от вида „ аз също”. Нека другите компании правят това. За нас от значение винаги е следващата мечта." Продуктово събитие на Apple за компютър Macintosh, 24 януари 1984 г. Мъдростта "Бих изтъргувал всички мои технологии за един следобед, прекаран със Сократ." Newsweek, 28 октомври 2001 г.

Повече информация
Автор Джордж Беъм
Страници 128
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 12.10.2011 г.
Издателство Локус Пъблишинг
ID на книга 64413
ISBN 9789547831568
Категории Нехудожествена литература
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:iСтив: Словото на човека, прозрял в бъдещето
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.