Валута
Кошница

Истината за живота след смъртта

Няма наличност
ISBN
9786191510016
5,00 лв.
В "Истината за живота след смъртта" Галина Лактионова се позовава на експертни мнения от авторитетни учени - лекари, физиолози, физици - за феномена "контакти с отвъдното" и дава отговори на въпросите, които интересуват човечеството от векове.
Повече информация
Автор Галина Лактионова
Страници 320
Корица мека
Език английски
Година 2012
Дата на получаване 25.04.2012 г.
Издателство Софт Прес
ID на книга 65509
ISBN 9786191510016
Категории Парапсихология и феномени

От хилядолетя човечеството се опитва да си обясни загадката на смъртта. Какво е тя - преход към небитието или нов етап от съществуването ни? За светлината в края на тунела свидетелстват хората, преживели клинична смърт. Многобройните разкази за полтъргайсти, тайнствени гласове, странни места, където не действат земните закони, завладяват съзнанието ни и ни карат да вярваме, че "там" наистина има нещо. Тази книга повдига завесата на неизвестността и ще ви запознае с действителни личности и лично преживени истории, свързани с потайния свят отвъд смъртта. В "Истината за живота след смъртта" Галина Лактионова се позовава на експертни мнения от авторитетни учени - лекари, физиолози, физици - за феномена "контакти с отвъдното" и дава отговори на въпросите, които интересуват човечеството от векове.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Истината за живота след смъртта
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.