Кошница 0

Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори C, C1, C+E 2014

Няма наличност
ISBN
9786197144079
Със своят добре подбран и илюстриран вид, книгата ви предлага съдържание, което е ежедневие за професионалните водачи, а именно: работа с транспортни документи, правила за периодите на управление и почивка, използване на тахографи и разбира се - общо устройство на товарните превозни средства.
Учебното помагало е отличен помощник за всеки кандидат за професионален шофьор. Също така и „верен другар” за всички водачи на превозни средства за превоз на товари по време на тяхната работа.

Със своят добре подбран и илюстриран вид, книгата ви предлага съдържание, което е ежедневие за професионалните водачи, а именно: работа с транспортни документи, правила за периодите на управление и почивка, използване на тахографи и разбира се - общо устройство на товарните превозни средства. Съдържа и новите европейски изисквания, свързани с безопасността на движението по пътищата, екологичните норми, управлението и действията при критични и аварийни ситуации, принципното устройство и обслужване на товарните автомобили и прикачените устройства (ремаркета).

Превоз на товари

Общо устройство на МПС

Ремаркета и системи за прикачване

Изпитни въпроси и примерни тестове

Безплатно приложение на изпитни тестове


Повече информация
Страници 366
Корица мека
Език български
Година 2014
Дата на получаване 14.04.2015 г.
Издателство Зебра
ID на книга 600444
ISBN 9786197144079
Категории Учебна литература и помагала
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори C, C1, C+E 2014
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.