Кошница

Имунитетът. Медицина срещу медицината

На склад
ISBN
9789543762187
14,00 лв.
Какво е антивирус? Защо не бива да обиждаме възрастта? Как да спасим децата си от вирусите? Кои техники на дишане да прилагаме в различните ситуации? Кога фармакологията е фабрика за временни решения?
Повече информация
Автор Сергей Бубновски
Страници 178
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 19.04.2022 г.
Издателство Жануа 98
ID на книга 614442
ISBN 9789543762187
Категории Медицина
Книги на български език

  • Какво е антивирус?
  • Защо не бива да обиждаме възрастта?
  • Как да спасим децата си от вирусите?
  • Кои техники на дишане да прилагаме в различните ситуации?
  • Кога фармакологията е фабрика за временни решения?

Днес светът е изправен пред сериозен проблем – ятрогения, тоест заболяване от неправилно предписани хапчета (лекарства). Това, от своя страна, води не само до нови заболявания, които не са съществували преди началото на лечението, но и до неизправности на имунната система! И това ясно се вижда при хора в напреднала възраст, които имат много заболявания, поради които отслабеният им организъм не е в състояние да се справи с обичайния грип или с ОРВИ. Такива хора умират в болници, тъй като имунитетът им е излязъл извън релсите.

Хората са мързеливи, защото ги мързи дори да „сърфират“ в интернет в търсене на информация за алтернативно лечение на болестта си и още повече – да отидат до фитнеса. Той е страхлив! Както се оказа, лесно е да се изплаши не само отделният човек, но и цялото човечество с вируса на грип, като му се внуши на него, средностатистическия човек, че той е „дупката на геврека“ – нищожество, затова нека трепери от страх за живота си, затваряйки се в апартамента си при най-малкото повишаване на температурата или при кашлица.

Моят съвет към болните е: търсете този лекар, който е излекувал себе си и всичките си деца — може да му се вярва (това не се отнася за хирурзите)! Така че, млади хора, пестете за старостта си не пари, а здраве – ще ви потрябва!

Доктор Сергей Бубновски

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Имунитетът. Медицина срещу медицината
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.