Кошница 0

Играя

На склад
ISBN
9789547833913
25,00 лв.

„Играя“ е покана за по-дълбока степен на човечност, за ново разбиране на живота като Игра, в която всяко движение има смисъл и потенциал да ни преобрази.

От нощните смени, препълнени със стрес в Америка, до завръщането на пътя за здравето и намирането на собствена философия за осмислено дълголетие.

Дойчин Кършовски не просто се движи и прави упражнения, той ИГРАЕ. На 55 години Дойч е във форма, на която много 35-годишни могат да завидят.

Това не е поредната книга за фитнес или как да спазвате диета. Това е наръчник за органично разбиране на движението като жизнен, духовен и социален феномен.

Тук авторът споделя за „Декатлонът за столетници“, подход, който революционизира възприятието ни за тяло, ум и смисъл на дълголетието.

В тази книга ще откриете:

  • Защо движението не е просто физическа активност, а критичен елемент за смисленото ни човешко съществуване;
  • Как да приложите МЕД „Минималната Ефективна Доза“ и принципа 80/20 в ежедневието си и да инвестирате разумно Време в Здраве;
  • Как да упражнявате Баланс за Тялото, Ума и Душата и как да отключите пътя си към дълголетие и пълноценно съществуване;
  • Как да интегрирате Движение във всяка сфера на живота си за постигане на ново ниво на осъзнаване, функционалност и щастие.

В тази книга не става въпрос само за това как да бъдем здрави или как да изглеждаме добре. „Играя“ е покана за по-дълбока степен на човечност, за ново разбиране на живота като Игра, в която всяко движение има смисъл и потенциал да ни преобрази.

„Животът е игра, която продължавам да играя с надежди и вълнение, убеден, че най-доброто предстои,“ пише Дойчин в заключение. Подгответе се да превърнете живота си в по-вълнуваща, цялостна и смислена игра. Пригответе се да Играете!

Успехът ви зависи от постоянството на вашите усилия, от дисциплината, с която следвате избрания план, и от отговорността, която демонстрирате пред себе си и пред хората, които имат значение за вас.

Без вашето действие тази книга наистина няма абсолютно никакво значение.


Повече информация
Автор Дойчин Кършовски
Страници 152
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 12.10.2023 г.
Издателство Intense
ID на книга 617909
ISBN 9789547833913
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Играя
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.