Валута
Кошница

Игра на непознати

На склад
ISBN
9789545154744
17,00 лв.
Огледай се - някой в тълпата може би те наблюдава… Когато Езра, приятелят на Ребека, изчезва безследно, полицията е странно незаинтересована от случая. Допускат, че се е включил в играта на непознати – новият хит сред скучаещите хора в големия град. Всеки от тях си избира случайна жертва и започва непрестанно да я следи, става част от живота й, нейна неизменна сянка и невидимо присъствие във всеки миг от ежедневието й. Отначало в играта има строги правила – без пряк контакт, без саморазкриване, когато те усетят, изгаряш. После обаче всичко се обърква, участниците все по-често и нагло прекрачват границите, замесват се в улични гонки, подслушване, взлом, прелюбодеяния, убийства... Ребека се включва в играта, за да открие приятеля си, но неусетно сама се превръща в главен заподозрян. Кой стои в основата на тази мания? Кой дърпа конците ? Може ли да бъде спряна? Ще успее ли Ребека да се върне към нормалния живот в свят, в който всеки е непознат и различен от това, за което се представя? „Следенето в социалните мрежи е зловещо, но Питър Гадол показва, че в действителност може да бъде много по-ужасяващо и опасно.“ Мерилин Стасио, The New Yorker Times Book Review „Увлекателна и нестандартна… Хората с вкус към необичайното ще се влюбят в тази книга.“ Publishers Weekly „Завладяващ роман! Една от малкото истории, които са ме карали да изпадна в параноя.“ Джо Хартлауб, Bookreporter
Повече информация
Автор Питър Гадол
Страници 192
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2019
Дата на получаване 22.02.2019 г.
Издателство Милениум
Преводач Маргарита Терзиева
ID на книга 608302
ISBN 9789545154744
Категории Трилъри и криминални романи

Огледай се - някой в тълпата може би те наблюдава…

Когато Езра, приятелят на Ребека, изчезва безследно, полицията е странно незаинтересована от случая. Допускат, че се е включил в играта на непознати – новият хит сред скучаещите хора в големия град. Всеки от тях си избира случайна жертва и започва непрестанно да я следи, става част от живота й, нейна неизменна сянка и невидимо присъствие във всеки миг от ежедневието й.
Отначало в играта има строги правила – без пряк контакт, без саморазкриване, когато те усетят, изгаряш. После обаче всичко се обърква, участниците все по-често и нагло прекрачват границите, замесват се в улични гонки, подслушване, взлом, прелюбодеяния, убийства... Ребека се включва в играта, за да открие приятеля си, но неусетно сама се превръща в главен заподозрян.
Кой стои в основата на тази мания? Кой дърпа конците ? Може ли да бъде спряна? Ще успее ли Ребека да се върне към нормалния живот в свят, в който всеки е непознат и различен от това, за което се представя?

„Следенето в социалните мрежи е зловещо, но Питър Гадол показва, че в действителност може да бъде много по-ужасяващо и опасно.“ – Мерилин Стасио, The New Yorker Times Book Review

„Увлекателна и нестандартна… Хората с вкус към необичайното ще се влюбят в тази книга.“ – Publishers Weekly

„Завладяващ роман! Една от малкото истории, които са ме карали да изпадна в параноя.“ – Джо Хартлауб, Bookreporter

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Игра на непознати
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.