Кошница 0

Игра Little Sleeping Beauty. Възраст: 3-7 год. /SG025/, “Smart Games“

Няма наличност
ISBN
5414301521228

Всяко дете знае приказката Спящата красавица, а с лабиринтът от "SmartGames" малчуганите ще могат да пресъздадат части от нея.

Децата разполагат с над 60 предизвикателства, като могат да изберат като кого да играят - принцът, който се опитва да стигне до замъка и принцесата, принцесата, която се опитва да стигне до принца, или драконът, който се опитва да застане на точното място и да попречи на принцът и принцесата да се срещнат. Кое ще избереш? А заедно с играта ще получиш и книжка с картинки, в която познатата история на "Спящата красавица" свършва с неочакван край.

Играта е изработена от пластмаса и е за един играч. Състои се от основа за частите на лабиринта, лабиринт от 4 елемента, замък, дракон, фигурка на принцеса, фигурка на принц, книжка с картинки и инструкции.

Комплектът съдържа: основа, 4 полета, лабиринт, дракон, замък, фигурка на принцеса, фигурка на принц, инструкции, книжка с приказка


Повече информация
Език английски
Дата на получаване 29.11.2022 г.
Издателство Smart Games
ID на книга 90652122
ISBN 5414301521228
Категории Smart Games
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Игра Little Sleeping Beauty. Възраст: 3-7 год. /SG025/, “Smart Games“
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.