Кошница 0

И дъбът още е там

На склад
ISBN
9789542621249
17,95 лв.
Естер е загубила опората си след тежък развод, а почивните дни без сина й Адриан са болезнено самотни. Всяка втора събота, в търсене на утеха, тя се разхожда на една живописна поляна на брега на Балтийско море.

Естер е загубила опората си след тежък развод, а почивните дни без сина ѝ Адриан са болезнено самотни. Всяка втора събота, в търсене на утеха, тя се разхожда на една живописна поляна на брега на Балтийско море. Сяда на пейката под красивия стар дъб и потъва в мисли.

Един ден там тя среща Рут, възрастна дама с невероятна способност да се радва на красивото в живота. В разговорите им Рут си спомня младостта си, а Естер е очарована от нейните истории. Между двете жени се създава неочаквано и силно приятелство. Но не всичко е такова, каквото изглежда. Какви ли тайни крие Рут?

Търсенето на отговори отвежда Естер до езерото Комо в Италия, където разбира, че житейската история на Рут е много по-сложна, отколкото си е представяла. В края на това пътуване в сърцето на Естер ще изгрее надежда за нов живот. За ново щастие. И за нова любов.


Повече информация
Автор София Лундберг
Страници 368
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 19.01.2022 г.
Издателство Хермес
ID на книга 613928
ISBN 9789542621249
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:И дъбът още е там
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.