Кошница 0

Хората не са от Земята: Научна оценка на доказателствата

На склад
ISBN
9786190301233
Special Price 24,29 лв. Regular Price 26,99 лв.
В „Хората не са от Земята“ д-р Елис Силвър изследва доказателствата, които са навсякъде около нас... и открива, че сме еволюирали в свят, който се е различавал значително от този, в който живеем днес.

Неандерталците имали изпъкнали вежди, за да предпазват очите им от слънцето, но защо ние нямаме такива? Когато един виден учен се блъснал в стена и си счупил носа, решил да разбере каква е причината. В тази завладяваща и обширна книга д-р Елис Силвър изследва доказателствата, които са навсякъде около нас... и открива, че сме еволюирали в свят, който се е различавал значително от този, в който живеем днес.

Защо сме тук, на Земята, и кога и как сме се появили? Къде е истинската ни родна планета и какво е да живееш там? Защо валидните доказателства се пренебрегват, отричат и прикриват от учени и правителства? Какво наистина знаем за извънземните и техните космически кораби? И още много, много други неща.

Всяка тема е разгледана в дълбочина и е подкрепена с конкретни доказателства. Има изказвания на експерти, сред които бивши световни лидери, астронавти, пилоти, военни и бизнесмени – и над 100 страници с препратки. Ако искате да узнаете истината за произхода на човечеството, трябва да прочетете тази разтърсваща и завладяваща книга.


Повече информация
Автор Елис Силвър
Страници 400
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 2.03.2022 г.
Издателство Бард
ID на книга 614177
ISBN 9786190301233
Категории Уфология
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хората не са от Земята: Научна оценка на доказателствата
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.