Кошница 0

Ханибал

На склад
ISBN
9789542838302
19,90 лв.
Ново издание на третата книга от поредица на Томас Харис за зловещия „кулинарен“ експериментатор д-р Ханибал Лектар.

Ще се отзовете ли на зловещата покана за вечеря от Томас Харис - очаква ви нова порция от Ханибал Лектар.

Ново издание на третата книга от поредица на Томас Харис за зловещия „кулинарен“ експериментатор д-р Ханибал Лектар.

Вече познавате добре д-р Ханибал Лектър – изискан джентълмен, проницателен психолог и... да, изтънчен канибал. Седем години той е на свобода след бягството си от затвора, седем години под чужда самоличност разточително се наслаждава на живота в люлката на Ренесанса – Флоренция, и не убива почти никого. Звярът в него като че ли е заспал.

Но има хора, които не са забравили за него, и това далеч не са само ФБР, които жадуват да го заловят отново. Извратен богаташ, осакатен жестоко от д-р Лектър, дава мило и драго да го залови жив, за да нахрани с него специална порода чудовищни прасета, селектирани за целта. Последният лов е започнал и този път самият ловец е плячката.

На помощ ще му се притече не някой друг, а красивата агентка Кларис Старлинг, която от служител на закона се е превърнала в изкупителна жертва на системата. Агнетата в нея са замълчали, но думите на Лектър все така я вълнуват. И тя е готова да отговори на повика на гениалния психопат.

След като в „Червения дракон“ и „Мълчанието на агнетата“ най-известният сериен убиец в световната литература показа на какво е способен, в „Ханибал“ историята му достига до своя епичен завършек, в който всички сметки ще бъдат разчистени.

И ще остане само още една история за разказване – тази в „Ханибал Лектър: Зараждането на злото“ , която описва създаването на едно обаятелно чудовище.


Повече информация
Автор Томас Харис
Страници 488
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 8.03.2022 г.
Издателство Сиела
ID на книга 614190
ISBN 9789542838302
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ханибал
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.