Кошница 0

Горската детска градина: Как катеричето Стиси се научи да споделя

На склад
ISBN
9786191517046
7,99 лв.
Катеричето Стиси обича играчките. Обича ги толкова много, че настоява родителите да му купуват нови всеки ден. Но никак не обича да ги споделя. Ако пък някое друго дете дори само докосне играчките му, направо побеснява – крещи, вика, тропа с краче... Горската детска градина е мястото, където момиченцето ще научи важни уроци за играта, приятелите и играчките.

Катеричето Стиси има пълна стая с играчки и никак не обича да ги споделя. Ако друг посегне към тях, Стиси започва да вика, да тропа и да гледа заплашително.

Книжките от поредицата „Горската детска градина“ разкриват пред детето под формата на приказка различни предизвикателства, проблеми и особености на характера. Героите в нея са деца, които попадат в ситуации, доста близки до реалните, за да може детето интуитивно да стигне до важни изводи и заключения.

В края на всяка книжка са поместени три урока, които помагат на малчуганите да осмислят поуките от историята, картинки за оцветяване, гатанкии весели задачки, които развиват наблюдателността и концентрацията.


Повече информация
Автор Димитър Риков
Страници 32
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 17.02.2022 г.
Издателство СофтПрес
ID на книга 614085
ISBN 9786191517046
Категории Приказки
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Горската детска градина: Как катеричето Стиси се научи да споделя
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.