Кошница 0

Г-н Никой

На склад
ISBN
9789547694941
18,00 лв.
На безлюден плаж в Норфък, Англия, полицията намира млад мъж в безпомощно състояние. Той не говори и няма документи за самоличност. В местната болница интересът към него расте – лекарите, озадачени от състоянието му, и журналистите, които го наричат „Г-н Никой”, се питат кой е той и какво му се е случило.

Мъж без спомени и жена с твърде много спомени.
Той иска да си спомни.
Тя трябва да забрави.
На безлюден плаж в Норфък, Англия, полицията намира млад мъж в безпомощно състояние. Той не говори и няма документи за самоличност. В местната болница интересът към него расте – лекарите, озадачени от състоянието му, и журналистите, които го наричат „Г-н Никой”, се питат кой е той и какво му се е случило. Когато загадъчният пациент възвръща говора си, става ясно, че не помни нищо за себе си.
Д-р Ема Луис е повикана от Лондон да постави диагноза и да назначи лечение. Това е дългоочакваният ? шанс, който може да ? донесе световна слава като невропсихиатър. Но тук се крие и опасността. Четиринайсет години по-рано тя е напуснала Норфък и е скъсала всякакви връзки с това място. А ето че сега нещо… или някой… я призовава да се върне. Колкото по-дълго време прекарва с пациента си, толкова повече се засилват тревогата и недоумението й. Защото Ема открива, че той знае за миналото й много неща, макар да не помни дори името си.


Повече информация
Автор Катрин Стедман
Страници 368
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 17.08.2020 г.
Издателство Обсидиан
Преводач Надежда Розова
ID на книга 610904
ISBN 9789547694941
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Г-н Никой
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.