Кошница 0

Френското булчинско магазинче

На склад
ISBN
9789542834885
Special Price 4,50 лв. Regular Price 5,00 лв.
Дебютният роман на Дженифър Дюпий „Френското булчинско магазинче“ е истинска наслада - история за откриването на автентичното ни аз и истинските радости в живота.

Дебютният роман на Дженифър Дюпий е истинска наслада - история за откриването на автентичното ни аз и истинските радости в живота.

Имаме щастлива булка.
Имаме прекрасна рокля.
Но никой не е виждал младоженеца…

Ако премълчиш нещо, не се брои за лъжа, нали? Лариса Пърл е убедена в това, но съвсем скоро ще осъзнае колко проблеми си е създала…

Тя току-що се е завърнала в родното си градче, след като животът й е станал една голяма бъркотия. Изгубила е работата си и се е разделила с гаджето си, а влошаващото се здраве на майка й е болка, с която не може да се справи. Нещата съвсем се заплитат, когато минава край витрината на малък булчински магазин във френски стил и погледът й се приковава в най-красивата рокля, която някога е виждала.

И просто ето така – за своя огромна изненада и за радост на всички жители на градчето – Лариса започва да планира сватбата си. Роклята е вече нейна, решен е и въпросът с цветята. Денят е закован в календара. Единственото, което липсва, е младоженец.

А тя искаше само да пробва една рокля и да помечтае малко, далеч от грижи и проблеми…

И сега трябва да се оправя с всичко. Със сватбата, която всички очакват; със стар приятел, който се появява на вратата й и неочаквано заживява с нея; с бившия, пристигнал ненадейно в най-неподходящия момент… И най-вече с болестта на майка си, с която Лариса трябва да намери начин да се сбогува.


Повече информация
Автор Дженифър Дюпий
Страници 312
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 11.05.2021 г.
Издателство Сиела
ID на книга 612436
ISBN 9789542834885
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Френското булчинско магазинче
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.