Кошница

Емоцията на марката

На склад
ISBN
9789547833722
Special Price 25,20 лв. Regular Price 28,00 лв.

Марката не е лого, марката е история. В този едновременно пътеводител и мемоар Грег Хофман ни разкрива как отдадеността на творческа практика може да направи всяка история по-добра.

Повече информация
Автор Грег Хофман
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 9.05.2023 г.
Издателство Locus
Преводач Мария Илиева
ID на книга 616991
ISBN 9789547833722
Категории Бизнес и икономика
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

Когато Грег Хофман се присъединява към Nike като стажант по графичен дизайн, няма никаква представа, че ще се озове в позицията на възможно най-старшия маркетинг мениджър на най-прочутата марка в света.

През следващите двайсет и седем години Хофман участва в някои от най-емблематичните рекламни кампании в историята, от „Find your greatness” („Открий своето величие“) по време на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. до „Risk everything” („Рискувай всичко“) от Световното първенство по футбол през 2014 г. Работата му го отвежда от централния офис на Nike в Орегон до стадиони, кортове и игрища по цял свят.

В крайна сметка той е назначен за главен маркетинг директор, отговорен за разпознаваемостта на марката и нейния Swoosh по целия свят.

Хофман се оттегля от Nike през 2020 г. Fast Company, Business Insider и AdAge го посочват като един от водещите творчески умове в света.

„Неприлаган досега проницателен метод, чрез който ще отключите творческата енергия във вашите екипи. Разработил съм го по време на моя професионален път в Nike.”
Грег Хофман

„Брилянтно… Задължително четиво за всеки маркетолог, творчески специалист и изобщо за всеки, който се занимава с бизнес.”
Нир Еял

„Марката не е лого, марката е история. В този едновременно пътеводител и мемоар Грег ни разкрива как отдадеността на творческа практика може да направи всяка история по-добра.”
Сет Годин

„Автентичен разказ за един човек и един бизнес, които никога не са се опитвали да подражават на нечия чужда идея „какво е готино“ – защото и той, и Nike сами по себе си са определение за това.”
Рори Съдърланд

 

 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Емоцията на марката
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.