Език
Валута
Кошница

Един незавършен живот. (М.Спраг),“Intense“

На склад
ISBN
9789547830837
12,00 лв.

Можеш ли да простиш на жената, станала причина за загубата на единствения ти син? Айнър е главният герой в този суров и нежен роман, написан в традицията на най-доброто за американския Див запад.

Повече информация
Автор М.Спраг
страници 240
Език 20th Century Fox
година 2008
Издателство Intense
ID на книга 588180
ISBN 9789547830837
Категории Default Category
Книги на български език

Можеш ли да простиш на жената, станала причина за загубата на единствения ти син? Айнър е главният герой в този суров и нежен роман, написан в традицията на най-доброто за американския Див запад. Когато снаха му Джийн се появява в ранчото му с внучката, за чието съществуване той не е подозирал, този горд мъж, ветеран от войната в Корея, трябва да надмогне болката, да протегне ръка и да продължи напред. Това е роман за семейството, приятелството, за времето и раните, нанесени на най-близките... Трогваща история за поразително красива природа, за поетичното и трудно битие на каубоите винаги, преди и сега. Марк Спраг е нарисувал характери с изключителна психологическа дълбочина: лекомислената Джийн и нейната прозорлива дъщеря, мъдрият Мич, умиращ след срещата с мечката... Над всички се изявява Айнър със своята горчивина, хемингуевска мъжественост и монументалност.
"Един незавършен живот" е красиво шлифована прозаична творба... Boston Globe

Марк Спраг е роден в Уайоминг. Дебютира с "Където реките сменят посоките си". Носител е на множество престижни литературни награди, а сред любимите му автори е Чарлс Фрейзър. Споделя, че не може да си представи друго място за живот, освен родното си място.

"Един незавършен живот" има свое прекрасно кинематографично преобразяване с участието на Робърт Редфорд, Дженифър Лопес и Морган Фрийман. Режисьор е Ласе Халстрьом ("Шоколад", "Казанова").

  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.