Кошница

Другата истина

Няма наличност
ISBN
9789542620426
Нова книга от Александра Маринина – „Другата истина“. Анастасия Каменская се съгласява да научи младия журналист и начинаещ писател на детективски романи Кравченко да чете криминално дело. Докато разглежда делото обаче, Каменская започва да си задава редица въпроси.
Повече информация
Автор Александра Маринина
Страници 528
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 10.12.2020 г.
Издателство Хермес
ID на книга 611663
ISBN 9789542620426
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Нови книги

Анастасия Каменская се съгласява да направи необичайна услуга – да научи младия журналист и начинаещ писател на детективски романи Пьотър Кравченко да чете криминално дело. За целта той настоява да разгледат старо дело за тройно убийство на семейство в Москва. Осъденият по него вече двайсет години излежава доживотна присъда. Въпреки че извършителят сам отива в милицията и признава вината си, Кравченко е твърдо убеден в невинността му. Каменская обаче няма никакво намерение да търси доказателства за пропуски в разследването и се опитва да се фокусира изцяло върху документацията по делото. От дългия си професионален опит тя знае, че безпристрастното отношение и съвестното следване на процедурите ще я отведат до истината.

Докато обаче внимателно разглежда делото, Каменская започва да си задава редица въпроси. Защо извършителят първо признава за убийствата, а след това отрича да има вина за тях? Защо липсват документи от делото? Защо всеки намесен в случая настоява за своята истина и в желанието си да я защити изрича куп ненужни лъжи? Всъщност истината винаги ли е една? 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Другата истина
Вашият рейтинг
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.